Haal alles uit data

De wereld is constant in beweging en de rol van data wordt steeds groter. Jouw organisatie vraagt zich af hoe ze daar succesvol op in kan spelen en wij hebben daar het antwoord op. Investeren in talent. Niet zomaar talent, maar nieuwsgierige, enthousiaste en ambitieuze Vlammrs die staan te popelen hun skills tentoon te spreiden.

Onze Vlammrs zijn een waardevolle toevoeging aan jouw organisatie en maken de vertaalslag van data naar praktisch bruikbare informatie. Ondertussen begeleiden wij onze talenten in ons ontwikkelprogramma om hun potentieel optimaal te benutten.

Altijd al iets met data gehad? 

Wil jij organisaties efficiënter en duurzamer maken met data en ondertussen ontdekken in welke rol je je talenten maximaal kunt benutten? Aarzel dan niet, want als Vlammr maak je een vliegende start van je datacarrière.

In het Vlammrs data traineeship ontwikkel je je tot dataspecialist van de toekomst. Met afwisselende projecten, 20+ trainingen en coaching combineer je learning on the job met next level persoonlijke ontwikkeling. En vanuit die basis ga je onderzoeken waar en in welke functie je het verschil wilt maken in het datalandschap.

Nieuwsgierig? Lees snel verder…

Vlammrs coder working with a coding program

Een Vlammr in jouw organisatie

Ons doel is een vruchtbare wisselwerking faciliteren tussen jouw organisatie en ons datatalent. Enerzijds helpen we jouw organisatie aan datatalent dat aansluit op jullie ambities, anderzijds voorzien we onze talenten van uitdagende opdrachten. Dat levert de volgende voordelen op:

Data en talent als brandstof

Bij Vlammrs geloven we dat data projecten alleen succesvol kunnen zijn als we een brug slaan tussen de technische teams en de business. In ons traineeship begeleiden we datatalent om met hun technische kennis en business skills dataprojecten te verbinden aan concrete organisatievraagstukken.

test

Klaar om van start te gaan

Met 25 jaar ervaring durven we onszelf expert te noemen in het werven en herkennen van uitzonderlijk talent. Doordat wij de selectie al hebben gedaan, kunnen onze young professionals direct starten op de dataprojecten die jouw organisatie efficiënter, duurzamer en winstgevender maken.

Jouw eigen talent pipeline

Voor een gezonde personeelsopbouw heeft je organisatie een constante instroom van jong talent nodig. Wij matchen onze getalenteerde trainees aan de waarden en ambities van jouw organisatie, met de mogelijkheid om de samenwerking na het traineeship voort te zetten met een dienstverband.

Vlammr Daniël aan het werk

Over Vlammrs

Wij bieden het antwoord op de vraag welke waarde data voor jouw organisatie kan hebben. We werven datatalenten en trainen ze op technisch vlak en op softskills, terwijl ze zichzelf onder onze begeleiding op zowel professioneel als op persoonlijk vlak ontwikkelen. Met deze combinatie van jonge, energieke talenten en ervaren professionals, helpen wij organisaties de waarde van data te vergroten.

Neem het aan van een
Vlammr

De trainingen die je bij Vlammrs krijgt zijn essentieel om je projecten te laten slagen bij de organisatie waar je werkt. Je hebt met mensen te maken en je leert bijvoorbeeld van alles over communicatie en stakeholdermanagement. Trainingen bij andere traineeships zijn lang niet zo professioneel.

Arnold

Data trainee

Bij Vlammrs heb ik geleerd dat ik met soft skills een groot verschil bij bedrijven kan maken.

Daniël

Alumnus

Ik heb geleerd om mijn technische data skills, stakeholder communicatie en creatief probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Vivien

Alumnus

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Alumnus

Happy clients