Ontmoet
Vincent,
Data trainee

 

Vincent de Jager

Nuchter en gezellig, mét een zachte G. Maar het Brabantse kwartiertje? Daar doe ik niet aan hoor. Ik houd van ondernemen. Hierbij zorg ik voor leven in de brouwerij én dat alles tot in de puntjes geregeld is. In mijn werk combineer ik mijn data gerelateerde kennis met mijn communicatieve en organisatorische skills. In de eerste paar weken van mijn traineeship ben ik door mijn poolgenoten gedoopt tot de ‘PA’. Dat is natuurlijk niet voor niets; overzichtelijk en nauwkeurig houd ik bij wat er nodig is. Zowel voor mijzelf als anderen.

Can-Do-Pomme

Ik werk pragmatisch en oplossingsgericht. Of het nu om een onverwachte situatie op de werkvloer óf een gebroken arm op de piste gaat; bij mij gaat direct de regelmodus aan.

Marketing-Analytics

Ik ben niet de typische data nerd. Mijn interesse reikt van marketing tot aan specifieke data gerichte problemen om zo vanuit de feiten tot goede adviezen te komen.

Strakke-Organisator

Voordat ik stappen onderneem, heb ik nauwkeurig voorwerk gedaan. Ook in mijn werk als Translator houd ik precies bij wat waar gebeurt. Mijn overzichten heb ik altijd bij de hand; wat behulpzaam is voor mijzelf én anderen.

Analytics-Translator

Als allemansvriend mét de nodige data kennis dans ik graag op het lijntje tussen Data en de Business. Met beide kanten kan ik goed overweg, waardoor het schakelen tussen de twee soepel verloopt.

Naast Data freak ben ik…

Enorm nieuwsgierig naar Azië! Afgelopen zomer heb ik mogen proeven van Azië en werd enorm geprikkeld om daar voor een langere periode naar toe te gaan. De mensen zijn zo lief en dienstbaar. De bijzondere cultuur, de mooie natuur… Daar zou ik mij graag meer in verdiepen.

Deze opdracht heb ik gedaan:

Marketing Analytics Specialist bij Ormit Talent

Als Marketing Analytics Specialist ben ik verantwoordelijk voor het data-gedreven inrichten van de marketingafdeling. Ik draai resultaten van lopende marketingcampagnes, structureer de data en verwerk deze in een dashboard. Naast het data-aspect ondersteun ik het marketingteam met de contentcreatie, door de social media bij te houden en nieuwsbrieven te schrijven. De afwisseling tussen data-gedreven werken en marketingtaken maakt mijn opdracht leuk!  

Pomme tipt…

Om mij heen zie ik dat mensen vrij snel in de stress schieten en veel kunnen piekeren. Mijn tip? Zet beide voetjes even stevig op de grond en probeer met een nuchtere blik naar de situatie te kijken. Vaak maken we de dingen in ons hoofd zoveel erger dan deze daadwerkelijk zijn. Er is altijd een oplossing. Oók in je werkomgeving.

Getriggerd door Pomme’s verhaal?

Bekijk onze traineeships en programma’s