Carrière maken?

Kickstart jouw carrière tijdens ons ontwikkelprogramma waar je als data professional aan de slag gaat bij toonaangevende datagedreven organisaties. Met jouw groeiende set aan data skills bouw je mee aan de toekomst: verandering, vernieuwing en vooruitgang.

alt test

Ga vlammen in 4 stappen

Kick-off

Ready, steady, go! Hier begint jouw carrière in het datalandschap. Een goed begin is het halve werk, dus ontmoet je bij de start van je traineeship meteen je persoonlijke ontwikkelcoach en medetrainees waarmee je komende 26 maanden veel zult optrekken

Focus op jezelf

Leer het landschap van de datawereld nog beter kennen tijdens het intensieve en uitgebreide programma van The Analytics Academy. Duik de diepte in en werk aan je persoonlijke ontwikkeling om te onderzoeken wat het beste bij je past. Breid je data skills uit, overtref verwachtingen en behaal businessdoelen.

Maak impact

Werk samen en maak impact, dat zijn de twee pijlers van het tweede jaar. Lef tonen loont wanneer je wordt uitgedaagd om te experimenteren en opdrachten krijgt waarin je de grenzen opzoekt van jezelf en van het bedrijf waar je werkt. Dankzij stevige trainingen en scherpe feedback groei je door naar het senior level.

Vlam door!

Je hebt geleerd wat je leukt vindt, waar je energie van krijgt en waar je sterke punten liggen. Met een schat aan nieuwe kennis, skills en ervaring ben je klaar om het verschil te maken. De datawereld ligt aan je voeten en jouw droomfunctie voor het oprapen.

Jouw ontwikkeling start bij je sollicitatie

CV- en Motivatie

Show je talent en gedrevenheid door ons je cv- en korte motivatie op te sturen, dan neemt onze recruiter contact met je op.

de alt tekst

Capaciteitstesten

Vanuit thuis testen we jouw numerieke, verbale, abstracte skills en je probleemoplossend vermogen.

Vlammrs Privacy Policy

Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je motivatie, ambitie en competenties. Heb je vragen? Neem ze dan vooral mee!

Kennismaking Vlammr

Benieuwd naar de ervaring van een Vlammr die momenteel het traineeship volgt? Dan regelen we graag een kennismaking.

Assessment

Deze dag vormt het startschot van jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Het is een intensieve, leerzame en vooral leuke dag, waar je jouw skills ten tonele mag spreiden.

Aanbiedingsgesprek

Je hebt bewezen dat je als echte Vlammr klaar bent om aan je toekomst in het datavak te bouwen. In dit gesprek bieden we je dan ook met plezier een arbeidsovereenkomst aan. We bespreken de zakelijke details en ondertekenen het contract. Gefeliciteerd!

*

Voordat je solliciteert is er altijd de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken met onze recruiter. Stuur een mailtje naar recruitment@vlammrs.nl, dan spreken we snel iets af!

Waarom Vlammrs?

Wij zijn er voor de data enthousiastelingen die een toekomst voor zich zien als dataprofessional. Onze dataprojecten bij bedrijven voorzien je van de beste leerschool die je kan wensen, namelijk de praktijk. Deze springplank biedt jou de unieke mogelijkheid jezelf te ontplooien tot dataprofessional.

Datakennis & softskills

Deze twee begrippen vormen het fundament voor jouw carrière. We dagen je uit je datakennis uit te breiden d.m.v. trainingen in o.a. SQL, PowerBI en Python. Alsmede je softskills zoals communicatievaardigheden en projectmanagement verder te ontwikkelen.

Great place to work

Samen werken, elkaar helpen en leren ‘on the job’ waarbij je doelen verwezenlijken en plezier maken hand in hand gaan.

Ormit het talent & ORTEC de expertise

Ormit Talent ondersteunt ons met hun specialisatie in talentontwikkeling, waar ORTEC de beste data (science) gerelateerde trainingen geeft met haar 40 jaar ervaring in wiskunde en advanced analytics.

Match tussen ambities

De ambities van twee partijen als win-win. Onze opdrachtgevers willen optimaal profiteren van de waarde van hun data. Daar spelen onze Vlammrs maar wat graag op in, want zij willen zich specialiseren in de praktische kant van data.

Neem het aan van een Vlammr

recruiter vacature

Wat mij enorm aanspreekt, is de vrijheid om geheel zelfstandig mijn eigen ‘toko’ te runnen. Ik word echt gezien als dé recruitment expert binnen het team. Er wordt echt geluisterd naar mijn adviezen.

Wendy

Corporate Recruiter a.i. bij Vlammrs

strategisch accountmanager vacature

Alweer 3 jaar werk ik met veel plezier als accountmanager bij Ormit Talent dankzij de variatie in klanten en de dynamiek met de trainees. Ik krijg veel vrijheid om mijn functie in te vullen zoals ik dat wil en op de manier die bij me past.


Joost

Accountmanager bij Ormit Talent

Als je veel geeft om zelfontwikkeling en terecht wilt komen in een leuke, jonge groep van collega’s, dan is Vlammrs een zeer goede keuze voor jou.

Tibor

Young data professional

Ik doe ervaring op door verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven uit te voeren. Zonder Vlammrs zou ik na 3 jaar alleen maar een deel van die ervaring kunnen hebben.

Robert

Young data professional

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Young data professional

Benieuwd wat we in petto hebben?

Neem dan contact met ons op!