Jouw data niet op orde of mis je de juiste inzichten?

In elk bedrijf worden er dagelijks meerdere belangrijke beslissingen genomen. Er is vaak veel data beschikbaar om zulke beslissingen op te baseren. Toch missen veel professionals de juiste inzichten, omdat de data simpelweg niet op orde is, tools niet geïntegreerd zijn of een goed dashboard mist. Herkenbaar? Onze data scientists, data analisten en business translators kunnen je helpen!

Vlammr inhuren

Vul jouw team aan met onze data scientists, analisten en engineers

Veel data of business intelligence projecten worden opgeleverd en blijken vervolgens niet succesvol. Denk aan modellen of dashboards die nooit gebruikt worden. Zonde! Precies om dit probleem te voorkomen, leiden wij data talent op op het gebied van data én soft skills. Onze talenten maken de vertaling tussen de vraag van de business en de data. Issues rondom data governance, data integrity, maar ook stakeholder management en meer. Onze talenten zorgen dat jouw project wel slaagt!

What’s in it for you?

Elk talent heeft de volgende kenmerken.

Goed geschoold

Een Vlammr heeft altijd academisch denk- of werkniveau.

Constante ontwikkeling door onze trainingen

Tijdens een data traineeship van 26 maanden stomen wij de Vlammrs klaar om op datagebied en met hun social skills succesvol te zijn bij jou!

Blust snel jouw brand

Vlammrs zijn direct inzetbaar en snel up-and-running. Bovendien absorberen zij kennis sneller dan een spons, dus ze gaan als een speer!

Deelt kennis

Jouw talent neemt kennis en ervaring mee uit eerdere projecten en deelt dit met jouw team.

Maakt verbinding

De Vlammr zorgt ervoor dat de behoeften van datateams en businessteams bij elkaar komen.

Neem gratis een Vlammr over

Elke Vlammr neem je kosteloos in dienst na afloop van het traineeship.

Buiten bij Ormit/Vlammrs

Vlammrs Young Data Professional Ontwikkelprogramma

Wij beschikken over een continue stroming aan jong datatalent dat zich bewust is van het enorme potentieel dat er uit data van jouw organisatie te halen is. Onze Vlammrs zijn direct inzetbaar en staan te springen om hun skills in de praktijk te brengen. Ze volgen trainingen en krijgen coaching om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen. Zo investeer jij duurzaam in de toekomst en pluk je er direct de vruchten van. Waar wacht je nog op? Profiteer nu!

Happy clients

Waarom Vlammrs

Wij ontlasten jouw organisatie van de stress die het kan opleveren nieuw talent te vinden, want dat is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend. Onze talentpijplijn voorziet jouw organisatie van kritisch geselecteerde talenten die staan te popelen om hun handen uit de mouwen te steken. Onder professionele begeleiding tijdens ons ontwikkelprogramma, weten zij week in week uit hoe ze hun skills in kunnen zetten om de waarde van data in jouw organisatie te vergroten.

Technische ontwikkeling

Terwijl onze Vlammrs praktisch te werk gaan binnen jouw organisatie, werken ze aan hun doelen binnen hun eigen ontwikkeltraject. Daarin verbreden ze hun datakennis en softskills, en groeien ze op persoonlijk- en professioneel vlak.

Ormit het talent & ORTEC de expertise

Met Ormit Talent als ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling wordt elke Vlammr begeleid en in zijn kracht gezet. Voeg daar de 40 jaar lange ervaring op datagebied van ORTEC aan toe en je hebt een ideale combinatie om alles uit data te halen wat erin zit.

Duurzame relatie

De kwaliteit van onze relatie met jou als organisatie is voor ons van groot belang omdat wij graag willen dat onze Vlammrs goed terechtkomen. Wanneer het programma bij ons is afgerond is er de mogelijkheid om ze zonder kosten een contractaanbieding te doen. En wij hebben niks liever dan dat onze Vlammrs een professionele datacarrière tegemoetzien bij een van onze partners.

Match tussen ambities

De ambitie van zowel jouw organisatie als die van Vlammrs is optimaal gebruik te maken van het potentieel dat data te bieden heeft. Daarnaast heb je toegang tot een continue stroom aan jong datatalent en staan er altijd Vlammrs voor je klaar!

Bekijk de rollen van onze talenten

Heb jij een data professional nodig en wil je weten of onze talenten in jouw team passen? Bekijk hier de rollen die onze talenten bekleden voor klanten.

Kan jij een datatalent gebruiken?

Boek een meeting in de agenda van Gijs!
02_b_NL7824