Jouw ontwikkeling start bij je sollicitatie

CV- en Motivatie

Show je talent, gedrevenheid en data affiniteit door ons je cv en korte motivatie te sturen, dan neemt onze recruiter Lotte contact met je op.

Vlammr Dalí interview

Online capaciteitentest

Vanuit thuis testen we jouw numerieke, verbale, abstracte skills en je probleemoplossend vermogen.

Vlammrs Privacy Policy

Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je motivatie, ambitie en competenties. Heb je vragen? Neem ze dan vooral mee!

Assessmentdag

Deze dag vormt het startschot van jouw (persoonlijke) ontwikkeltraject. Het is een leerzame en vooral leuke dag, waar je jouw skills ten tonele mag spreiden.

Vlammrs working

Kennismaking Vlammr

Benieuwd naar de ervaring van een Vlammr die momenteel het data traineeship volgt? Dan regelen we graag een kennismaking.

Aanbiedingsgesprek

Je hebt bewezen dat je als echte Vlammr klaar bent om aan je toekomst in het datavak te bouwen. In dit gesprek bieden we je dan ook met plezier een arbeidsovereenkomst aan. We bespreken de zakelijke details, ondertekenen het contract en brengen een toost uit. Gefeliciteerd!

Contact

Nog niet zeker of het Vlammrs Data Traineeship iets voor je is? Stuur ons een bericht via onderstaande knoppen. Dan plannen we een vrijblijvende call in!

 

Deadline nadert! Slechts 4 plekken over voor het Vlammrs Data Traineeship. Wees er snel bij! 

Neem het aan van een Vlammr

De trainingen die je bij Vlammrs krijgt zijn essentieel om je projecten te laten slagen bij de organisatie waar je werkt. Je hebt met mensen te maken en je leert bijvoorbeeld van alles over communicatie en stakeholdermanagement. Trainingen bij andere traineeships zijn lang niet zo professioneel.

Arnold

Data trainee

Bij Vlammrs heb ik geleerd dat ik met soft skills een groot verschil bij bedrijven kan maken.

Daniël

Alumnus

Ik heb geleerd om mijn technische data skills, stakeholder communicatie en creatief probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Vivien

Alumnus

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Alumnus

Benieuwd wat we in petto hebben?

Neem dan contact met ons op!