Jouw ontwikkeling start bij je sollicitatie

CV- en Motivatie

Show je talent, gedrevenheid en data affiniteit door ons je cv en korte motivatie te sturen, dan neemt onze recruiter Lotte contact met je op.

Online capaciteitentest

Vanuit thuis testen we jouw numerieke, verbale, abstracte skills en je probleemoplossend vermogen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je motivatie, ambitie en competenties. Heb je vragen? Neem ze dan vooral mee!

Assessmentdag

Deze dag vormt het startschot van jouw (persoonlijke) ontwikkeltraject. Het is een leerzame en vooral leuke dag, waar je jouw skills ten tonele mag spreiden.

Kennismaking Vlammr

Benieuwd naar de ervaring van een Vlammr die momenteel het data traineeship volgt? Dan regelen we graag een kennismaking.

Aanbiedingsgesprek

Je hebt bewezen dat je als echte Vlammr klaar bent om aan je toekomst in het datavak te bouwen. In dit gesprek bieden we je dan ook met plezier een arbeidsovereenkomst aan. We bespreken de zakelijke details, ondertekenen het contract en brengen een toost uit. Gefeliciteerd!

Contact

Nog niet zeker of het Vlammrs Data Traineeship iets voor je is? Stuur ons een bericht via onderstaande knoppen. Dan plannen we een vrijblijvende call in!

 

Deadline nadert! Slechts 4 plekken over voor het Vlammrs Data Traineeship. Wees er snel bij! 

Neem het aan van een Vlammr

De trainingen die je bij Vlammrs krijgt zijn essentieel om je projecten te laten slagen bij de organisatie waar je werkt. Je hebt met mensen te maken en je leert bijvoorbeeld van alles over communicatie en stakeholdermanagement. Trainingen bij andere traineeships zijn lang niet zo professioneel.

Arnold

Data trainee

Bij Vlammrs heb ik geleerd dat ik met soft skills een groot verschil bij bedrijven kan maken.

Daniël

Alumnus

Ik heb geleerd om mijn technische data skills, stakeholder communicatie en creatief probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Vivien

Alumnus

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Alumnus

Benieuwd wat we in petto hebben?

Neem dan contact met ons op!

Recente Blogs

Zo veranderen trends de arbeidsmarkt de komende vijf jaar

Afgelopen mei verscheen het tweejaarlijkse rapport Future of Jobs, uitgevoerd door het World Economic Forum (WEF). Het rapport gaat in op hoe werkgevers verwachten dat banen en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn zich de komende vijf jaar zullen ontwikkelen. En wat de impact van sociaaleconomische en technologische trends is op de werkplek van de toekomst. Curious? Lees snel verder!

Deze blog kun je vinden op de website van Ormit Talent.

Lees meer

Data trainees aan het werk

Wat is data governance en hoe leidt dit tot betere beslissingen?

Data staat volop in de belangstelling. And there is more to come! Laten we eerst starten met de uitleg van de twee meest voorkomende begrippen: data governance en datamanagement. Verwar ze niet met elkaar! Het managen van data gaat over de dagelijkse processen van data binnen je organisatie. Data governance daarentegen kijkt juist hoe je deze processen inricht en in de toekomst meer geld kan verdienen, door het inzetten van kwalitatieve data. Je kunt dus zeggen dat je met data governance de waarde van je data maximaliseert.

Lees meer

De vier grootste risico’s van slechte data governance

Wist je dat slecht opgezette data governance echt nadelig kan zijn voor je organisatie? Niet alleen omdat je beslissingen baseert op onbetrouwbare data, maar ook financieel of qua reputatie! Dat wil toch niemand? Goede data governance is dé basis voor dagdagelijks datamanagement. Door afspraken te maken beperk je de risico’s en kosten bij het verwerken, opslaan en beschermen van data.

Lees meer