Over Vlammrs

Vlammrs is de jonge, vindingrijke, datanieuwsgierige dochter binnen de Ormit Talent Group. Wij geloven in talent en bieden het antwoord op de vraag welke waarde data voor jouw organisatie kan hebben. Wij werven en begeleiden talenten op data technisch vlak en op soft skills waarbij ze de kans krijgen zichzelf onder onze vleugels op zowel professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Met een frisse blik en positieve houding tackelen ze de meest uiteenlopende data uitdagingen en bewijzen ze keer op keer van onschatbare waarde te zijn voor jouw organisatie. Dus ben jij op zoek naar datatalent? Wij hebben ze voor je! Door onze constante toevoer aan datatalent zal je nooit naast het net vissen en staan er altijd Vlammrs klaar om voor je door het vuur te gaan.

Ormit het talent & ORTEC de expertise

Ormit Talent is al meer dan vijfentwintig jaar dé specialist in het ontwikkelen van talent. Vanuit persoonlijk leiderschap maken ze bedrijven succesvoller door ze de gelegenheid te bieden gebruik te maken van kritisch geselecteerde talenten.

ORTEC is ’s werelds grootste leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en advanced analytics. In de afgelopen 40 jaar heeft ORTEC bedrijfsprocessen van meer dan 1200 toonaangevende bedrijven geoptimaliseerd.

De combinatie van persoonlijke aandacht voor het talent en de scherpzinnigheid op datagebied maakt deze samenwerking een schot in de roos wat Vlammrs betreft. Want dat is precies wat we doen: Empowering data & people.

Datakennis & softskills

Het datagedreven landschap biedt kansen, maar doet ook een beroep op het aanpassingsvermogen van jouw organisatie. Om dataprojecten succesvol in te zetten gaat het niet alleen maar om data- en analytische-kennis, maar is het van essentieel belang om te beschikken over de juiste set aan soft-skills. Want wat heb je aan een schat vol data wanneer je het niet kan vertalen naar praktische handvatten. Die combinatie biedt Vlammrs. Wij onderscheiden ons door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Namelijk technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar Ormit Talent zo ervaren in is.

Great Place to Work

Samen werken, elkaar helpen en leren ‘on the job’ waarbij je doelen bereikt en de klant centraal staat. Een cultuur waarbij eerlijkheid, transparantie en respect belangrijke waarden zijn. Wij weten dat je de beste resultaten behaalt wanneer je plezier hebt in wat je doet en je comfortabel genoeg bent om je grenzen te verleggen. Zo komt jouw volle potentieel boven drijven en maken we samen het verschil. Kom je het ook beleven?

Word je graag partner of ben jij op zoek naar een carrière om in te vlammen?