Jouw carrière in data begint hier

De grootste uitdaging in dataprojecten is het verbinden van het datateam en de business. In het Vlammrs Data Traineeship ontwikkel je alle vaardigheden om businessvragen uit te leggen aan het datateam en zo de juiste output te genereren. Zo help je bedrijven om de oplossingen van hun datateam te laten aansluiten op de behoefte van de business.

 

Voordelen van het Vlammrs Data Traineeship

Learning on the job

Switch tussen rollen, teams, bedrijven en sectoren en ontdek hoe jouw people skills en data skills een topcombinatie vormen in je dagelijkse werk in het vertalen van data naar business.

Persoonlijke coaching

In coachgesprekken met je talent development manager word je je bewust van je talenten en ambities. Zo wordt je werk leuker en vergroot je je impact op projecten.

20+ Trainingen

Dankzij twee jaar vol trainingen (waaronder Python, stakeholdermanagement, communicatievaardigheden, Power BI en Data & Privacy) ontwikkel je alle skills voor een vlammende carrière in data.

Vind je droombaan

Al die teams en bedrijven die je leert kennen als Vlammr, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt! Daarmee scoor je na het traineeship binnen no time je data droombaan.

Waarom Vlammrs?

Lees hiernaast waarom het Vlammrs Data Traineeship de leukste en meest waardevolle kickstart is van je carrière in data!

Datakennis & softskills

Maak je klaar om verrast en geïnspireerd te worden met 20+ trainingsdagen rond data en people skills, waar je leert hoe je data écht vertaalt naar de business.

Ontdek wat bij je past

Als trainee switch je tussen rollen, teams, bedrijven en sectoren en ontdek zo welke werkzaamheden en organisatie je energie geven.

De beste coaching

Wij zijn onderdeel van Ormit Talent, al vijfentwintig jaar specialist in talentontwikkeling. Dankzij hun coaching en loopbaanbegeleiding haal je nóg meer uit je traineeship.

Maak vrienden

Als Vlammr hoor je bij een hechte groep ambitieuze trainees met wie je vriendschappen bouwt voor het leven. Samen doorlopen jullie het traineeship én genieten jullie van borrels, ski-uitjes, zeilweekenden en nog veel meer.

Jouw ontwikkeling start bij je sollicitatie

CV- en Motivatie

Show je talent en gedrevenheid door ons je cv en korte motivatie te sturen, dan neemt onze recruiter contact met je op.

Online capaciteitentest

Vanuit thuis testen we jouw numerieke, verbale, abstracte skills en je probleemoplossend vermogen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je motivatie, ambitie en competenties. Heb je vragen? Neem ze dan vooral mee!

Assessmentdag

Deze dag vormt het startschot van jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Het is een leerzame en vooral leuke dag, waar je jouw skills ten tonele mag spreiden.

Kennismaking Vlammr

Benieuwd naar de ervaring van een Vlammr die momenteel het traineeship volgt? Dan regelen we graag een kennismaking.

Aanbiedingsgesprek

Je hebt bewezen dat je als echte Vlammr klaar bent om aan je toekomst in het datavak te bouwen. In dit gesprek bieden we je dan ook met plezier een arbeidsovereenkomst aan. We bespreken de zakelijke details en ondertekenen het contract. Gefeliciteerd!

Contact

Nog niet zeker of het Vlammrs Data Traineeship iets voor je is? Stuur ons een bericht via onderstaande knoppen. Dan plannen we een vrijblijvende call in!

Neem het aan van een Vlammr

De trainingen die je bij Vlammrs krijgt zijn essentieel om je projecten te laten slagen bij de organisatie waar je werkt. Je hebt met mensen te maken en je leert bijvoorbeeld van alles over communicatie en stakeholdermanagement. Trainingen bij andere traineeships zijn lang niet zo professioneel.

Arnold

Data trainee

Bij Vlammrs heb ik geleerd dat ik met soft skills een groot verschil bij bedrijven kan maken.

Daniël

Alumnus

Ik heb geleerd om mijn technische data skills, stakeholder communicatie en creatief probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Vivien

Alumnus

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Alumnus

Benieuwd wat we in petto hebben?

Neem dan contact met ons op!

Recente Blogs

Zo veranderen trends de arbeidsmarkt de komende vijf jaar

Afgelopen mei verscheen het tweejaarlijkse rapport Future of Jobs, uitgevoerd door het World Economic Forum (WEF). Het rapport gaat in op hoe werkgevers verwachten dat banen en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn zich de komende vijf jaar zullen ontwikkelen. En wat de impact van sociaaleconomische en technologische trends is op de werkplek van de toekomst. Curious? Lees snel verder!

Deze blog kun je vinden op de website van Ormit Talent.

Lees meer

Data trainees aan het werk

Wat is data governance en hoe leidt dit tot betere beslissingen?

Data staat volop in de belangstelling. And there is more to come! Laten we eerst starten met de uitleg van de twee meest voorkomende begrippen: data governance en datamanagement. Verwar ze niet met elkaar! Het managen van data gaat over de dagelijkse processen van data binnen je organisatie. Data governance daarentegen kijkt juist hoe je deze processen inricht en in de toekomst meer geld kan verdienen, door het inzetten van kwalitatieve data. Je kunt dus zeggen dat je met data governance de waarde van je data maximaliseert.

Lees meer

De vier grootste risico’s van slechte data governance

Wist je dat slecht opgezette data governance echt nadelig kan zijn voor je organisatie? Niet alleen omdat je beslissingen baseert op onbetrouwbare data, maar ook financieel of qua reputatie! Dat wil toch niemand? Goede data governance is dé basis voor dagdagelijks datamanagement. Door afspraken te maken beperk je de risico’s en kosten bij het verwerken, opslaan en beschermen van data.

Lees meer