Het ontwikkelprogramma

Voor jou als leergierig datatalent met ambitie in de datawereld hebben wij dit ontwikkelprogramma opgezet. Gedurende 26 maanden word je als dataprofessional van de toekomst in dit programma getraind en gecoacht om alles uit jouw data potentieel te halen. Je volgt trainingen rondom data science en personal leadership terwijl je met je coach onderzoekt in welke opdrachten jouw unieke talenten het meest tot hun recht komen. Bovendien ga je in de praktijk bij ambitieuze organisaties werken aan veelzijdige, uitdagende dataprojecten.

Uitzonderlijk datatalent?

Ben je net afgestudeerd, heb je al ervaring en/of voel je de passie voor data vanbinnen branden? Meld je dan nu aan voor het Young Data Professional Ontwikkelprogramma van 26 maanden!

  • Uniek ontwikkelprogramma t.w.v €45.000 .
  • Werk fulltime aan uitdagende dataprojecten bij ambitieuze organisaties.
  • Volg trainingen op gebieden als data science, analytics, projectmanagement, personal leadership en ook soft skills.
  • Groei als professional en als mens.
  • Laat je inspireren door je personal coach en een senior data expert.
  • Wissel ervaringen uit met andere data talenten.
  • Bouw je eigen professionele netwerk op.
  • Startsalaris (€2.836 – €3.429)
  • Groei uit tot Data Professional!

De 4 pijlers van het ontwikkelprogramma

Technische ontwikkeling

Tijdens het Vlammrs ontwikkelprogramma krijg je verdiepende technische trainingen over bijvoorbeeld Python, SQL en Power BI. Dankzij je Datacamp-account kun je daarnaast onbeperkt onlinetrainingen volgen die passen bij jouw interesses en kennisniveau.

Learning on the job

Wij geloven dat je het meest leert in de praktijk, dus direct na de start van het programma ga je aan de slag met data opdrachten bij onze klanten. Naast je collega’s op je opdracht bij de klant, is er ruimte voor sparringsessies met inhoudelijke experts vanuit Vlammrs.

Coaching & loopbaanbegeleiding

Om echt goed aan jezelf te werken heb je af en toe iemand nodig die je helpt met in de spreekwoordelijke spiegel te kijken. Je talent development manager en fieldmanager helpen je met het bepalen van je ontwikkeldoelen en het matchen van je ambities en behoeftes in de opdrachten die je gaat uitvoeren.

Persoonlijke ontwikkeling

Als data professional schakel je met verschillende technische en business stakeholders. Dat vraagt naast technische vaardigheden ook sterke soft skills van je. Onze trainingen over bijvoorbeeld communicatie, self awareness en stakeholder management bieden je handvaten om de brug tussen business en techniek te zijn.

Teamwork makes the dream work 

Dankzij onze samenwerking met Ormit Talent, krijg je een ervaren Vlammrs coach die speciaal voor jou klaarstaat. Hij komt langs op jouw opdracht en samen bespreken jullie je voortgang en uitdagingen die je tegenkomt. Je leert veel over jezelf en hoe je met jouw talent anderen in beweging krijgt. We motiveren je om je dromen en ambities écht na te jagen. Samen met de persoonlijke coaching bieden we trainingen op het gebied van data aan in samenwerking met ORTEC. ORTEC is al 40 jaar een betrouwbare en toonaangevende partner in data gedreven ondersteuning van de besluitvorming. En daarmee een onuitputtelijke bron van data expertise waar jij toegang tot krijgt.

Dit ontwikkelprogramma is voor jou als…

Als je maximaal drie jaar geleden een data gerelateerde hbo- of wo-opleiding hebt afgerond kom je in aanmerking voor ons ontwikkelprogramma. Ook wanneer je afgeronde opleiding niet specifiek gericht is op data, maar je wel de ambitie hebt om carrière te maken in het datalandschap willen je graag ontmoeten. Ons ontwikkelprogramma kent namelijk twee varianten: één met focus op data & techniek en een andere die zich richt op data & business. Op basis van je achtergrond en aspiratie bekijken we samen welk programma het beste bij je past en waar jouw talent het meest tot zijn recht komt.