Versterk je datateam met een Vlammr

Met een Vlammr verdwijnt jouw data capaciteitsprobleem als sneeuw voor de zon.
Een Vlammr heeft de kennis, skills en tools om van beschikbare gegevens bruikbare informatie te maken.

Waar wacht je op? Haal vandaag nog een data professional in huis.

Vlammr Daniël aan het werk

Happy clients

Zo werkt een Vlammr

Enkel zorgen voor meer data leidt niet tot datagedreven werken of een datagedreven organisatie. Om data succesvol als toegevoegde waarde in te zetten zijn de juiste mensen op de juiste plek essentieel. De beschikbare data moet namelijk efficiënt verzameld en geanalyseerd worden om feitelijke conclusies te trekken, en zodoende betere keuzes te kunnen maken. Bij ons vind je het talent dat jouw organisatie voorziet in precies die behoefte.

Waarom Vlammrs

Wij ontlasten jouw organisatie van de stress die het kan opleveren nieuw talent te vinden, want dat is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend. Onze talentpijplijn voorziet jouw organisatie van kritisch geselecteerde talenten die staan te popelen om hun handen uit de mouwen te steken. Onder professionele begeleiding tijdens ons ontwikkelprogramma, weten zij week in week uit hoe ze hun skills in kunnen zetten om de waarde van data in jouw organisatie te vergroten.

Technische ontwikkeling

Terwijl onze Vlammrs praktisch te werk gaan binnen jouw organisatie, werken ze aan hun doelen binnen hun eigen ontwikkeltraject. Daarin verbreden ze hun datakennis en softskills, en groeien ze op persoonlijk- en professioneel vlak.

Ormit het talent & ORTEC de expertise

Met Ormit Talent als ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling wordt elke Vlammr begeleid en in zijn kracht gezet. Voeg daar de 40 jaar lange ervaring op datagebied van ORTEC aan toe en je hebt een ideale combinatie om alles uit data te halen wat erin zit.

Duurzame relatie

De kwaliteit van onze relatie met jou als organisatie is voor ons van groot belang omdat wij graag willen dat onze Vlammrs goed terechtkomen. Wanneer het programma bij ons is afgerond is er de mogelijkheid om ze zonder kosten een contractaanbieding te doen. En wij hebben niks liever dan dat onze Vlammrs een professionele datacarrière tegemoet zien bij een van onze partners.

Match tussen ambities

De ambitie van zowel jouw organisatie als die van Vlammrs is optimaal gebruik te maken van het potentieel dat data te bieden heeft. Daarnaast heb je toegang tot een continue stroom aan jong datatalent en staan er altijd Vlammrs voor je klaar!

Bereken je tarief 

Geïnteresseerd in de diensten van Vlammrs? Bereken snel en makkelijk het tarief voor je organisatie via de tariefcalculator.

Neem het aan van een
Vlammr

De trainingen die je bij Vlammrs krijgt zijn essentieel om je projecten te laten slagen bij de organisatie waar je werkt. Je hebt met mensen te maken en je leert bijvoorbeeld van alles over communicatie en stakeholdermanagement. Trainingen bij andere traineeships zijn lang niet zo professioneel.

Arnold

Data trainee

Bij Vlammrs heb ik geleerd dat ik met soft skills een groot verschil bij bedrijven kan maken.

Daniël

Alumnus

Ik heb geleerd om mijn technische data skills, stakeholder communicatie en creatief probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Vivien

Alumnus

De technische datakennis en de sociale soft skills die je meekrijgt in combinatie met alle activiteiten, kennis, connecties en reputatie vanuit Vlammrs, Ormit Talent en ORTEC zijn van onschatbare waarde.

Mick

Alumnus