Ontmoet
Eva,
Data trainee

 

Zelfredzaam

Hoe graag ik ook met anderen samenwerk, ook alleen weet ik mij ontzettend goed te redden. Ik laat mij niet uit het veld slaan door een beetje stress of kritiek. Vanuit de overtuiging dat er altijd een oplossing is, blijf ik stevig staan.

Analytisch

Ik beschouw situaties, problemen en vraagstukken graag als een puzzel. Ik vind het heerlijk om anderen te helpen dingen uit te pluizen. Vaak weet ik precies die vraag te stellen waarmee het ontbrekende stukje op zijn plek valt.

Programmeren

Mijn analytisch vermogen komt goed tot recht in het programmeren. Vanuit mijn logica en oplossingsgerichtheid kijk ik tot in detail naar wat nodig is om van A naar B te komen.

Aanpassingsvermogen

Ik kan mij goed aanpassen, aan zowel mensen als omgevingen. Bij een meeting of presentatie peil ik eerst met wie ik aan tafel zit. Wat is de beste manier om deze personen iets te vragen of juist uit te leggen? Ik kijk hoe een ander hetgeen wat ik wil zeggen kan ontvangen en verstaan.

Naast Data freak ben ik…

Een fanatieke boulderaar. Plaat of overhang, ik geef alles om op de meest creatieve manier een muur van circa 4 meter hoog op te klimmen. Daarbij is mijn motto “climb smart not hard”, want alleen met de juiste techniek is succes gegarandeerd én heb je nog genoeg puf voor het volgende boulderproject.

 

Eva tipt…

Lekker veel wandelen! Júíst tijdens werkdagen. Voldoende zuurstof is nodig om de hersenen ook echt goed te laten werken op het moment dat ze dat moeten doen. O enne, ook zonlicht en beweging bevorderen je productiviteit!

Getriggerd door Eva’s verhaal?

Bekijk onze traineeships en programma’s