Ontmoet
Inger,
Data trainee

 

Inger van Langen

Gefascineerd ben ik door hoe dingen in elkaar zitten. Zowel een ingewikkelde dataset als een balpen blijven in mijn handen niet ongedeerd. Met verwondering haal ik de boel tot in detail uit elkaar, om al die losse onderdeeltjes vervolgens weer tot een coherent geheel te kunnen samenbrengen. Het doel? Tot inzichten komen die in eerste oogopslag niet waarneembaar zijn en hiermee nuttig te kunnen bijdragen aan het werk van de mensen om mij heen.

Programmeren;

Het programmeren? Dat heeft niet veel geheimen meer voor mij. Dankzij mijn ruime ervaring met verschillende programmeertalen, kan ik ook nieuwe talen en systemen gemakkelijk doorzien en eigen maken.  

Madame-Creabea;

Creabea zijn komt niet alleen terug in mijn vrije tijd, óók datasets bekijk ik op een creatieve manier. Vanuit verschillende, niet voor de hand liggende, ingangen benader ik de set waarmee ik tot interessante oplossingen kom.  

Communicatieve-Scientist;

Naast mijn interesse in het technische, vind ik het sociale component erg belangrijk. Tijdens mijn studie hield ik mij communicatief bezig als bestuurslid externe betrekkingen én als sponsor commissaris.  

First-things-first!

In de stress schieten? Nee hoor! Nuchter en duidelijk zie ik voor me wat nodig is om van A naar B te komen. Intuïtief weet ik waar prioriteit ligt en fungeer zo als een natuurlijke navigator binnen het team.  

Naast Data freak ben ik…

Gek op natuur! Graag zou ik IJsland en Nieuw-Zeeland bezoeken, om daar van de mooie omgeving te kunnen genieten. 

Inger tipt…

Wissel al het zittend werken achter je computerscherm af met lekker in beweging blijven! En nee, dat geldt niet alleen voor de data scientists onder ons.  

Getriggerd door Inger’s verhaal?

Bekijk onze traineeships en programma’s