Ontmoet
Sander,
Data trainee

 

Sander Poot

Of het nu gaat om het lopen van een marathon of een werkproject, met een duidelijke stip op de horizon werk ik gestaag door tot ik ben waar ik moet zijn. Grote hoeveelheden ongrijpbare data? Kom maar door! Geduldig werk ik mij hier doorheen totdat ik grip krijg op de écht nuttige informatie. Waarom? Zodat anderen dit weer kunnen gebruiken. Zo komen we met onze individuele bijdragen als een team vooruit.

Gestructureerd

Aantekeningen, overzichten, planningen; ik heb ze altijd bij de hand! Zowel in mijn werk als in sport houd ik mijn schema’s strak bij.

Programmeren

Het gestructureerd te werk gaan komt ook terug in het schrijven van codes. Ik heb veel ervaring met programmeren en beheers verschillende technieken.

Doelgerichte-motivatie

Wat ik ook doe, ik ga doelgericht en gemotiveerd te werk. Met het eindresultaat in mijn achterhoofd werk ik gestaag door en motiveer ik de mensen om mij heen hetzelfde te doen.

Presenteren!

Wanneer het eindresultaat behaald is, vind ik het erg leuk dit te presenteren. Ingewikkelde data-gerelateerde informatie weet ik helder en behapbaar uit te leggen aan de business.

Naast Data freak ben ik…

Geïnteresseerd in reizen! Ik heb 4 maanden stage gelopen in Barcelona en kwam er daar achter dat we enorm veel van andere culturen kunnen opsteken. Ik zou graag meer van de wereld zien en van andere culturen leren.

Sander tipt…

Ga eens weg bij dat scherm! Na een werkdag probeer ik te gaan sporten, wandelen of met vrienden te zijn; zónder telefoon. Sinds ik hier bewust mee bezig ben merk ik dat dit echte oplaadmomenten zijn.

Getriggerd door Sander’s verhaal?

Bekijk onze traineeships en programma’s