Ontmoet
Sander,
Data trainee

 

Sander Poot

Of het nu gaat om het lopen van een marathon of een werkproject, met een duidelijke stip op de horizon werk ik gestaag door tot ik ben waar ik moet zijn. Grote hoeveelheden ongrijpbare data? Kom maar door! Geduldig werk ik mij hier doorheen totdat ik grip krijg op de écht nuttige informatie. Waarom? Zodat anderen dit weer kunnen gebruiken. Zo komen we met onze individuele bijdragen als een team vooruit.

Gestructureerd

Aantekeningen, overzichten, planningen; ik heb ze altijd bij de hand! Zowel in mijn werk als in sport houd ik mijn schema’s strak bij.

Programmeren

Het gestructureerd te werk gaan komt ook terug in het schrijven van codes. Ik heb veel ervaring met programmeren en beheers verschillende technieken.

Doelgerichte-motivatie

Wat ik ook doe, ik ga doelgericht en gemotiveerd te werk. Met het eindresultaat in mijn achterhoofd werk ik gestaag door en motiveer ik de mensen om mij heen hetzelfde te doen.

Presenteren!

Wanneer het eindresultaat behaald is, vind ik het erg leuk dit te presenteren. Ingewikkelde data-gerelateerde informatie weet ik helder en behapbaar uit te leggen aan de business.

Naast Data freak ben ik…

Geïnteresseerd in reizen! Ik heb 4 maanden stage gelopen in Barcelona en kwam er daar achter dat we enorm veel van andere culturen kunnen opsteken. Ik zou graag meer van de wereld zien en van andere culturen leren.

Deze opdracht heb ik gedaan…

Data Scientist bij DELA

“Als Data Scientist bij DELA is het mijn taak om meer waarde te halen uit de data die we tot onze beschikking hebben. Hiervoor werk ik samen met de business aan een aantal use cases, waarin ik de data science kant van het project op mij neem. Dit doe ik met name op het gebied van Natural Language Processing, Timeseries Forecasting en Process mining. Daarnaast voer ik ook nog uitgebreide data-analyses uit, wanneer daar behoefte voor is vanuit de business. Door aan te tonen wat voor informatie we allemaal uit de data kunnen halen, stimuleer ik de overgang naar een meer data-gedreven manier van werken bij DELA. Het werken aan verschillende soorten projecten, met verschillende mensen en afdelingen zorgt voor veel afwisseling in mijn opdracht. Dit houdt de opdracht leuk en uitdagend, en dit biedt mooie kansen op meerdere vlakken voor mijn eigen ontwikkeling!”

Sander tipt…

Ga eens weg bij dat scherm! Na een werkdag probeer ik te gaan sporten, wandelen of met vrienden te zijn; zónder telefoon. Sinds ik hier bewust mee bezig ben merk ik dat dit echte oplaadmomenten zijn.

Getriggerd door Sander’s verhaal?

Bekijk onze traineeships en programma’s