Meet The Talents 21 juni 2023

21 juni 14:00 – 17:00 uur

Ontmoet onze talenten en krijg antwoord op al je vragen!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Vlammrs is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Vlammrs en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Vlammrs!

Wil je weten waarom een traineeship bij Vlammrs beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met een sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 21 juni

14.00-15.00: Presentatie en Q&A over onze traineeships

15.00 – 17.00: Workshop SLEEP. Slaapexpert Keanu Chin van www.werkatleet.nl en ervaringsdeskundige Luchien de Bruijn, MTP trainee, zullen deze middag hosten met de nieuwste inzichten, inspiratie, tips en vooral ervaringen uit het echte leven over slaaproutines, wat werkt, wat niet en hoe deze te verbeteren.

17.00: Borrel!

Komt deze dag niet goed uit? Houd onze agenda in de gaten om te zienwanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen? En is jouw studie in de richting van Management, Business, Techniek of Digital?

Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!

Schrijf je in