Arnold Dijk | data scientist

“Diehard code schrijven? Ik ben je man! Ondanks dat wiskunde en data de dingen zijn waar ik warm voor loop, ben ik ook gevoelig voor de mensen om mij heen. Wat mij écht voldoening geeft in mijn werk is zien dat anderen blij zijn met het model dat ik gecreëerd heb. Ik heb een oprechte intentie om beter te worden dan ik op dit moment ben. Dit uit zich in een bereidheid om te leren en kritisch naar mijzelf te kijken, op alle vlakken.”

Data skills: Python – SQL – Statistiek

Soft skills: Communicatie – Gedreven – Leergierig

arnold-dijk

Eva Klimars | data analist

Kennis en inzicht met elkaar delen, om zo samen tot een weg te komen. Dat is waar ik energie van krijg. Ik houd mij graag met de inhoud bezig, maar wél samen met anderen. Het teamgevoel, het gezamenlijk resultaten behalen; dat is waar ik het voor doe. Tegenslagen? Die kunnen natuurlijk even pittig zijn, maar veerkrachtig vervolg ik daarna mijn weg. Als plan A niet werkt, kijk ik naar plan B of – wanneer nodig – zelfs naar plan C. Samen komen we er, hoe dan ook.

Data skills: Python – Statistiek – Data visualisatie/presentatie

Soft skills: Teamwork – Probleemoplossend vermogen – Analytisch

 

Inger van Lingen | data scientist/engineer

Gefascineerd ben ik door hoe dingen in elkaar zitten. Zowel een ingewikkelde dataset als een balpen blijven in mijn handen niet ongedeerd. Met verwondering haal ik de boel tot in detail uit elkaar, om al die losse onderdeeltjes vervolgens weer tot een coherent geheel te kunnen samenbrengen. Het doel? Tot inzichten komen die in eerste oogopslag niet waarneembaar zijn en hiermee nuttig te kunnen bijdragen aan het werk van de mensen om mij heen.

Data skills: Python – Statistiek – Data analytics

Soft skills: Nieuwsgierig – Flexibel – Creatief

Tim de Reijer | data analist

Het belang van geïnformeerde keuzes op basis van data heeft mijn interesse getriggerd om mijzelf verder te ontwikkelen in de data-gedreven sector. Door mijn technische opleiding heb ik naast een sterke basis in wiskunde en statistiek een uitstekend analytisch & probleemoplossend vermogen en leg ik snel verbanden. De energie en motivatie die ik krijg tijdens het verbeteren van processen op basis van data heb ik ook ervaren tijdens mijn stage in het Formule 1 team van Renault. Mensen omschrijven mij als een gedreven, gedisciplineerd en veerkrachtig persoon die juist kansen ziet in uitdagingen. Daarnaast ben ik gemakkelijk benaderbaar, ben ik open en heb ik een aanstekelijk enthousiasme.

Data skills: Python – Reporting – Data visualisatie

Soft skills: Veerkracht – Analytisch – Gedreven

Dalí Ploegmakers | data scientist/engineer

Samen tot oplossingen komen geeft mij energie. Door dit op het snijvlak van business en data te doen komen mijn ervaringen en ambities goed tot zijn recht. Een goed voorbeeld hiervan is het onboarden van het New Client Take On proces tijdens mijn laatste opdracht bij ABN-AMRO. Hier bracht ik het nieuwe proces in kaart middels interviews met de business en door middel van data analyse. Dankzij mijn leergierige en ondernemende karakter ben ik niet bang ben om vragen te stellen en pak ik nieuwe onderwerpen snel op. Mijn huidige project omvat het helpen in kaart brengen van eco-systemen door gezicht detectie technieken te gebruiken bij het identificeren van zeehonden middels computer vision.

Data skills: Python – PySpark – Azure Databricks

Soft skills: Assertief – Kern van een probleem kunnen vinden – Reflecteren

Robert Smit | data analist/scientist

“Data en entertainment, maar vooral het écht kunnen helpen van anderen. Dat is waar ik warm voor loop. Met de mens in mijn achterhoofd, ga ik analytisch te werk. Zo vind ik het interessant om aan de hand van data te onderzoeken wat mensen beweegt en vind ik de praktische bruikbaarheid van mijn werk essentieel. Het meest geavanceerde data-model ontwerpen? Dat kan, maar ik word pas echt enthousiast wanneer ik weet dat mijn model als ondersteuning zal dienen.”

Data skills: Python – SAS – SQL

Soft skills: Analytisch – Fast learner – Kritisch denken

Vincent de Jager | data engineer/scientist

“Data en entertainment, maar vooral het écht kunnen helpen van anderen. Dat is waar ik warm voor loop. Met de mens in mijn achterhoofd, ga ik analytisch te werk. Zo vind ik het interessant om aan de hand van data te onderzoeken wat mensen beweegt en vind ik de praktische bruikbaarheid van mijn werk essentieel. Het meest geavanceerde data-model ontwerpen? Dat kan, maar ik word pas echt enthousiast wanneer ik weet dat mijn model als ondersteuning zal dienen.”

Data skills: Python/SQL – KNIME – Data visualisatie

Soft skills: Verbindend – Gedreven – Energiek

Happy clients

Bereken jouw tarief

Met onze tariefcalculator krijg je aan de hand van jouw behoeftes een indicatie van het kostenplaatje. Meer informatie nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Recente blogs

Zo veranderen trends de arbeidsmarkt de komende vijf jaar

Afgelopen mei verscheen het tweejaarlijkse rapport Future of Jobs, uitgevoerd door het World Economic Forum (WEF). Het rapport gaat in op hoe werkgevers verwachten dat banen en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn zich de komende vijf jaar zullen ontwikkelen. En wat de impact van sociaaleconomische en technologische trends is op de werkplek van de toekomst. Curious? Lees snel verder!

Deze blog kun je vinden op de website van Ormit Talent.

Lees meer

Data trainees aan het werk

Wat is data governance en hoe leidt dit tot betere beslissingen?

Data staat volop in de belangstelling. And there is more to come! Laten we eerst starten met de uitleg van de twee meest voorkomende begrippen: data governance en datamanagement. Verwar ze niet met elkaar! Het managen van data gaat over de dagelijkse processen van data binnen je organisatie. Data governance daarentegen kijkt juist hoe je deze processen inricht en in de toekomst meer geld kan verdienen, door het inzetten van kwalitatieve data. Je kunt dus zeggen dat je met data governance de waarde van je data maximaliseert.

Lees meer

De vier grootste risico’s van slechte data governance

Wist je dat slecht opgezette data governance echt nadelig kan zijn voor je organisatie? Niet alleen omdat je beslissingen baseert op onbetrouwbare data, maar ook financieel of qua reputatie! Dat wil toch niemand? Goede data governance is dé basis voor dagdagelijks datamanagement. Door afspraken te maken beperk je de risico’s en kosten bij het verwerken, opslaan en beschermen van data.

Lees meer

Benieuwd of ons talent in jouw team past?

Plan een meeting met accountmanager Gijs.
02_b_NL7824